Empresa

Què és el control integral de plagues?

28/03/2017

Actualment el Control Integrat està definit per l'EPA (Environmental Protection Agency) com: "L'ús coordinat de la informació sobre la plaga i sobre el medi ambient, amb els mètodes de control de plagues disponibles, per prevenir nivells inacceptables dels danys ocasionats per les plagues, mitjançant els mitjans més econòmics i amb el menor risc per a les persones, les seves propietats i el medi ambient ".

El Control Integrat ha estat interpretat de moltes maneres diferents. En algunes ocasions s'ha identificat amb el control de plagues utilitzant només plaguicides poc tòxics. Mentre que altres l'associen a la prohibició total de plaguicides químics com a eines de la lluita.

Però el Control Integrat no és ni l'aplicació rutinària de plaguicides, ni la passivitat davant la plaga deixant que arribi a ser un risc per a la salut. Lluny d'això, el que pretén és tractar el problema de les plagues dissenyant un Programa de Control Integrat que utilitzi la combinació i integració de totes les mesures possibles per triar una estratègia de control que causi la menor afectació als altres éssers vius (inclòs el ésser humà) i l'entorn (tant el medi natural com els edificis i infraestructures).

En TRASSA som experts en control integrat de plagues, sesinfección, desinsectació i desratització, i tractaments fitosanitaris.
Analitzem cas per cas i duem a terme un pla de seguiment i control específic que s'adapta a les característiques i necessitats de cada client.

Consulti sense compromís nostres procediments