Serveis
Control legionel·la
28/03/2017
TRASSA realitza plans de manteniment higienicosanitari amb protocols que segueixen estrictament el Reial decret 865/2003 i les guies tècniques del Ministeri per a la prevenció i control de la Legionel·losi en instal·lacions i edificis.
Disposem d'un equip tècnic que l'assessorarà en tot moment per adoptar les accions que s'han de realitzar en la seva instal·lació (indústria, comerç, escoles, particulars, etc.) per tal d'evitar riscos a les persones i complir amb la normativa.
Què és la legionel·la? Bàsicament la legionel·la és un bacteri ambiental capaç de sobreviure en un ampli interval de condicions físiques i químiques. Es multiplica entre 20º i 45º. La temperatura òptima de creixement de les colònies és entre 35ºC i 37º i el bacteri mor a partir dels 70º.
El major focus de contagi és el sistema d'aigües de grans edificis, com hospitals i hotels. Els sistemes d'aire condicionat sovint constitueixen el nucli del bacteri legionel·la. Humidificadores, spas, fonts d'aigua termal i màquines de rosada també són fonts potencials de la infecció de legionel·losi.